Antalya Müzeleri

 

 Deniz, kum, güneş her insan için vazgeçilmez unsurlardır. Kış aylarında yazın gelmesini iple çekeriz. Tatile çıkmak için her yıl milyonlarca insan plan yapıyor. Kimisi denize girip akşama kadar yüzmeyi sever kimisi otelde dinlenerek vakit geçirmeyi. Her insanın ayrı zevkleri vardır. Sıkıcı otel odaları ve kalabalık plajlardan bunalabilirsiniz. Bu durumda size şehir merkezini gezmeyi ve diğer tarihi yerleri dolaşmayı önerebiliriz.
   Antalya'da bir çok müze bulunmakta. Örneğin Antalya Müzesi, Atatürk Evi Ve Müzesi, Oyuncak Müzesi, Kaleiçi Müzesi, Kent Müzesi, Deniz Biyolojisi Müzesi, Behlül Dal Sinema Müzesi gibi bir çok Müze bulunmakta. Bu müzelerin her biri tarihimizi ve gelenek, göreneklerimizi yansıtmakta. Eğlence ve çocuklarınız için Oyuncak Müzesini, Bilim için Deniz Biyolojisi Müzesini gezmenizi önerebiliriz.
   Bu müzeleri gezmek için haliyle ulaşım probleminizi çözmeniz gerekecek. Tatilinizin süresi kısıtlı olduğunu düşünrsek ulaşımdan kazanacağınız zaman ile birçok yeri gezebilirsiniz. Antalya Araç Kiralama firmalası ile görüşerek bütçenize uygun Antalya Oto Kiralama işlemi yapabilirsiniz.