Blog

En Özel Gelin Arabaları Antalya’da

Antalya’da gelin arabası kiralamak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği firma olarak bünyemizde birçok araç çeşidi bulunduruyoruz. Gelin arabalarının hazırlanışı da düğün kadar önemli olan bir işlemdir ve firma olarak bunun farkındayız. Firmamızda bulunan birçok araç ile müşterilerimize gelin arabası kiralama hizmeti de veriyoruz. Kiralık düğün arabalarımızı uygun fiyatlar ile kiralıyor ve süsleme konusunda da yardım ediyoruz. Antalya’da gelin arabası kirama denildiği zaman akla ilk gelen firma olmanın gururu ile müşterilerimize profesyonel hizmet veriyoruz. Antalya'da gelin arabası kiralamak için https://www.yucerentacar.net/tr linke tıklayınız.

Gelin Arabası Modellerimiz

En mutlu gününüzün tadını eğlenerek çıkarmanız ve aynı zamanda konforlu bir yolculuk yapmanız için kişiye özel araba modellerimiz bulunmaktadır. Her zevke, yaşa ve bütçeye uygun bir şekilde gelin arabası kiralaması yapıyoruz. Gelin arabalarımız çok çeşitli olup birçok konsepte de uyum sağlamaktadır. Dilerseniz bir limuzin kiralayabileceğiniz gibi nostaljik bir aracı da kiralayabilirsiniz. Antalya’da gelin araması kiralama firması olarak müşterilerimize uygun koşullarda ödeme imkanı sunuyoruz. Dilerseniz kredi kartı ile taksitli bir şekilde de geri ödeme yapabilirsiniz. Antalya genelinde hizmet veren bir firma olarak bugüne dek birçok düğün için araç kiralaması yaptık. Müşteri memnuniyetine son derece önem veriyoruz ve en mutlu gününüze katkıda bulunmak istiyoruz. Gelin arabası modellerimiz ise şu şekildedir;

  • Nostaljik araçlar
  • Limuzin hizmeti
  • Özel jeepler olmak üzere birçok modelde aracımız bulunmaktadır.

 

Devamını oku

Online Araç Kiralama İşlemleri ile Dakikalar İçerisinde Aracınız Kapınızın Önüne Gelsin

Bilgisayarınız üzerinden gerçekleştirmiş olduğunuz birkaç işlem ile araba kiralama fikri kulağa nasıl geliyor? Elitcar Rental ile bu fikir artık gerçeğe dönüşmüş durumda. Dilediğiniz zaman diliminde ve işlem verilebilen şehirler kapsamında Elitcar Rental güvencesi ile araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Atatürk havalimanı araç kiralama sistemi kapsamında hizmet verilen alanlardan bir tanesidir.

Toplamda 9 adet havalimanında aktif olarak araç kiralama hizmeti verebilen firma 2005 senesinden bu yana güvenilirliğini ispat etmiştir. Ortaya koymuş olduğu araç filosu kapsamında her kişinin bütçesine uyum sağlayabilecek bir otomobilin bulunacağının da garantisi verilmektedir.

Seçmiş olduğunuz aracın fiyat aralığı ne olursa olsun full kasko ile size teslim edilecektir. Bu kaskonun geçerli olması için aracın kira kontratının yapılmış olduğu kişi tarafından kullanılması gerekmektedir.

Geçerli olan kurallar ile alakalı olarak bir soru aklınıza takılırsa ya da online sistem ile alakalı anlamadığınız bir durum olursa bunu 7/24 hizmet veren müşteri temsilcisi ile görüşme imkanınız bulunmaktadır. Telefon aracılığı ile de müşteri hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz. Müşterilerin memnuniyetini sağlayabilmek adına 3 farklı telefon hattı üzerinden destek hizmeti verilmektedir. Bunlar; 0850 333 35 48, 0544 774 47 65, 444 43 15 şeklinde müşterilere bildirilmiştir. Web sitesinde bulunan iletişim linkine tıkladığınız zaman konu hakkında ek bilgiler de elde edebilirsiniz.

Pratik Web Sitesi Tasarımı ile Kiralama İşlemi Gerçekleştirin

Atatürk havalimanı araç kiralama işlemlerini online olarak tamamlayabileceğini bir sistem hazırlayan Elitcar Rental günün her saatinde dilediğiniz aracın ayağınıza kadar gelmesini mümkün kılmaktadır. Tüm bu işlemleri uygun fiyatlı bir sistem ile müşterilerine sunan Elitcar Rental oldukça geniş bir araç çeşitliliğini de filosu içerisinde bulundurmaktadır.

https://elitcarrental.com adresine erişim sağladığınız zaman 3 farklı dilde hizmet alma imkanını elde edeceksiniz; Türkçe, İngilizce ve Almanca. Yabancı dil desteği de olan bu sitede araçların görselini merak eden kişiler için araç tipini seçtiğiniz zaman otomobilin fotoğrafları da sisteme yüklemiş bulunmaktadır.

Onlarca Marka Arasından Dilediğinizi Seçin

Farklı araç markaları arasından dilediğinizi seçerek kiralama adımlarını tamamlayabilirsiniz. Bu süreç içerisinde hem aileler için hem de tek başınıza işlerinizi halledebilmek için farklı araç modelleri seçebilir ve kiralayabilirsiniz. Fiyat aralığı bakımından bir hafta gibi bir süreci kiralama yapmak için belirlerseniz elde edeceğiniz fiyat daha makul olacaktır.

Ayrıca kiralama yapmak için belirlenmiş olan minimum zaman aralığı da bir gün olarak belirlenmiştir. Aracınızı seçtikten sonra dilediğiniz alandan teslim alabilirsiniz. Ülkede toplam 9 adet havaalanından araç teslimatı yapılmaktadır. Atatürk havalimanı araç kiralama alanı da bunlardan bir tanesidir. Size telefon aracılığı ile ya da çıkış kapısından elinde bir tabela ile sizi bekleyen bir görevli aracılığı ile kiralamış olduğunuz araca erişebilirsiniz. 20den fazla otomobil markasını size sunan bu firmanın farklı kriterlerde ve fiyat aralıklarında olan birçok aracı bir araya getirmesi seçim yapmanızı ve bütçenize uygun araç bulmanızı da kolaylaştırmaktadır.

Devamını oku

Antalya Müzeleri

 

 Deniz, kum, güneş her insan için vazgeçilmez unsurlardır. Kış aylarında yazın gelmesini iple çekeriz. Tatile çıkmak için her yıl milyonlarca insan plan yapıyor. Kimisi denize girip akşama kadar yüzmeyi sever kimisi otelde dinlenerek vakit geçirmeyi. Her insanın ayrı zevkleri vardır. Sıkıcı otel odaları ve kalabalık plajlardan bunalabilirsiniz. Bu durumda size şehir merkezini gezmeyi ve diğer tarihi yerleri dolaşmayı önerebiliriz.
   Antalya'da bir çok müze bulunmakta. Örneğin Antalya Müzesi, Atatürk Evi Ve Müzesi, Oyuncak Müzesi, Kaleiçi Müzesi, Kent Müzesi, Deniz Biyolojisi Müzesi, Behlül Dal Sinema Müzesi gibi bir çok Müze bulunmakta. Bu müzelerin her biri tarihimizi ve gelenek, göreneklerimizi yansıtmakta. Eğlence ve çocuklarınız için Oyuncak Müzesini, Bilim için Deniz Biyolojisi Müzesini gezmenizi önerebiliriz.
   Bu müzeleri gezmek için haliyle ulaşım probleminizi çözmeniz gerekecek. Tatilinizin süresi kısıtlı olduğunu düşünrsek ulaşımdan kazanacağınız zaman ile birçok yeri gezebilirsiniz. Antalya Araç Kiralama firmalası ile görüşerek bütçenize uygun Antalya Oto Kiralama işlemi yapabilirsiniz.







 

Devamını oku

Teleferik ile Olympos Turu



Zirveye teleferik ile ulaşmak harika.Havadan muhteşem bir manzara var ve Antalya resmen ayağınızın altında.Kesinlikle Olymposu ziyaret edip teleferğine binmelisiniz.Antalyanın en güzel turistik yerlerinden birisidir Olympos.Gezip görmeniz gereken bir çok güzelliği bulunmaktadır.


Antalya Kemer’in batısındaki Tahtalı Dağı, dünyanın denize en yakın ve en yüksek dağı. Tahtalı Dağı’na kurulan Avrupa’nın en uzun teleferik tesisleri turizminde yeni bir cazibe merkezi oldu.Tahtalıdağ, Antalya Körfezi’nin kuzey-güney paralelinde uzanan ve aynı adla anılan “Tahtalıdağlar” silsilesinin en büyük üyesidir. Deniz yüzeyinden birdenbire yükselerek 2 bin 365 metreye ulaştığı için hemen her yönden görkemli biçimde seyredilmektedir. Yörede denize bu kadar yakın olup 2 bin 300 metreyi geçen başka dağ bulunmamaktadır. Tahtalı Dağı batı Torosların bir kolu olan Beydağları’nın en yüksek zirvelerinden birisidir (2365). Kemer’den Tekirova istikametine giderken Tahtalı Teleferiği levhası görülüyor. Yol ayrımından içeriye sapınca, ormanın içinde yaklaşık 10 dakikalık bir yolculuktan sonra teleferik başlangıç istasyonuna varılıyor. Teleferik 4350 m uzunluğunda ve 80 kişilik kabinlerde yaklaşık 10 dakika içerisinde 1639 m yükseklik kat ediyor. Tahtalı’nın zirvesi aralık ayından nisana kadar karla kaplı. Kemer’in batısındaki Tahtalı Dağı ilginç yamaçlarla süslü. Eğer hava koşulları elverişliyse doğuda Serik–Manavgat’a, güneyde ise Finike Körfezi’ne  kadar olan sahil şeridinin güzellikleri gözlerinizin önüne seriliyor. 7.5 km uzunluğundaki çıkış bir Milli Parkın çam ormanları arasından geçen özel bir yol güzergahını takip ediyor. Tahtalı’nın doruk noktasında ziyaretçileri eşsiz bir manzara bekliyor. Milli Park güzergahındaki teleferik ile, deniz seviyesinden 2 bin 365 metreye çıkarken, altınızdan geçen çam, sedir ve katran ağaçlarıyla kaplı ormanların güzelliği karşısında büyülenecek, Akdeniz’in cennet koylarını bu kez kuşbakışı seyretmenin doyumsuz keyfini yaşayacaksınız. Adres: Tekirova Kemer/Aantalya  T: 242-242 22 52 (Tekebeyi’nin Önerisi)

Devamını oku

Antalya Gezilecek Yerler Listesi

Türkiye'nin en kalabalık beşinci şehri olan Antalya, İstanbul'la beraber turizm konusunda oldukça önemli bir konumdadır. Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Antalya, dört mevsim de turizme elverişli bir iklime sahiptir ve gezilecek yerler açısından oldukça zengindir. Antalya'da kültür turizmi başta olmak üzere deniz, spor, sağlık, kış, kongre, yayla, mağara, kamp ve inanç turizmi yapılabilmekte bu turizm seçenekleri için tesisler bulunmaktadır.

 
Antalya şehir merkezinde bulunan gezilecek yerlerle birlikte Alanya, Kaş, Kemer ve Manavgat ilçelerinde de çok fazla konaklama işletmesi ve gezi yeri vardır.
 
Tarih boyunca pek çok uygarlığın yaşadığı Antik Dönem'den Roma-Bizans ve Osmanlı Dönemi'ne kadar tarihi eserler bulunmaktadır. Kültür-Tarih turizminde Antalya şehir merkezinin batısında kalan Kaş ilçesi başta olmak üzere bölgede çok sayıda antik kent, tarihi yapı, tarihi cami ve tarihi kiliseler yer almaktadır.
 
Türkiye'de yaz turizminin bir numaralı şehri, Antalya'dır. Antalya kıyı şeridi boyunca bir çok ünlü plaj ve sahil yer almaktadır. Kleopatra, Konyaaltı ve Lara plajlarıyla beraber sahil şeridinde yer alan Kaş, Kale, Finike, Kumluca, Kemer, Serik, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa ilçeleri de yaz turizminde tercih edilen yerlerdendir.
 
Devamını oku

ANTALYA TRANSFER

 

Türkiye'nin en kalabalık şehirleri arasında 5. sırada yer alan Antalya, gün geçtikçe büyümekte olup özellikle yaz aylarında gelen turist sayısı ile nüfusunu ikiye katlamaktadır. Gerek turistik açıdan gerekse ticari ve tarım açısından hızlı bir şekilde gelişen Antalya bir tatil merkezi haline gelmiştir. Antalya'nın turizm, sanayi , tarım gibi bir çok alanda zengin olması Antalya'yı işsizlik sorununun  en az olduğu illerden biri haline  getirmiştir.                         

Her  gün yeni birer otel ve tesisler açılmakta ve gelişmekte olması Antalya ya yapılan tatillerin ve iş seyahatlerinin artmasına neden olmaktadır. Merhaba Transfer ile hizmette bir ilk ve farklılık yaratarak en güvenilir şekilde konforu elden bırakmaksızın son model araçlarıyla istediğiniz an hiç bekleme yapmadan Havaalanından gitmek, görmek veya gezmek istediğiniz yerlere yolculuğunuzun en kısa sürede yapmak için tercih edeceğiniz ulaşımın en rahatını seçmiş olursunuz. Gitmek istediğiniz her ilçeye, belde ve köylere Merhaba Transfer yardımı alarak ulaşımınızın en kaliteli ve en konforlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. İsterseniz kalabalık sayıda, isterseniz tek kişilik olun yine aynı hizmetten yararlanıp gideceğiniz yerlere istediğiniz noktadan gidiş dönüş hizmeti alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken  firmamız ile iletişime geçip randevu almaktır. Antalya transferin ücreti gideceğiniz yerin km uzunluğuna göre hesaplanmaktadır. Fiyat politikamız belli olup, Antalya transferin ucuz fiyat tarifesi sayesinde bir taksi veya toplu taşıma aracından daha ucuza ve daha konforlu bir şekilde ulaşım yaparak yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Olası arızalar için önceden önlem alıp araçların bakımını özenle yapan firmamız  sizi asla yarı yolda bırakmayacak ve siz havalimanından indiğiniz andan itibaren hizmetinizde olacaktır. Sizlerde size yol gösteren bir şoför eşliğinde güvenli ve son model araçlarla konforlu bir yolculuk için Antalya transfer ile iletişime geçip randevunuzu alarak yılın 12 ayı firmamızdan hizmet alıp  gönül rahatlığı ile yolculuk yapabilirsiniz.

Devamını oku

TATİLDE ARABA KİRALAMA FAYDALARI


Tatil yörelerinin tüm güzelliğinin yanında en büyük problemlerinden biri de ulaşımdır. Evet doğal güzelliklerin getirdiği o eşsiz manzaralı ve zorlu ortamlar size güzel bir tatil fırsatı sunabilir. Ancak aynı zamanda zorlu ulaşım olanakları eğer aracınız yok ise sizi olduğunuz yere bağlayabilir. Oysa çok gezen daha çok bilir dedikleri gibi bulunduğunuz bölgede hizmet veren araç kiralama firmaları sayesinde elde edeceğiniz kolaylık ile bu sorunu da rahatlıkla aşabilir ve tatilinizi birçok açıdan unutulmaz bir tecrübeye çevirebilirsiniz. Antalya Oto Kiralama hizmetleri sayesinde eğer sadece konakladığınız bölgenin size sunduğu kıt limitlerin dışına çıkmak keşfetmek ve kendi deneyiminizi yaratmak niyetinde iseniz araç kiralama dan kiralayacağınız bir araç ile bunlara sahip olabilirsiniz.

Aracınız olması her zaman çok güzel bir duygudur istediğiniz modeli seçmiş olanaklarınız doğrultusunda alabileceğiniz en üst konforu ve dizaynı almışsınızdır. Bir süre de yeni olmasının verdiği heyecanla kullanmaya devam ettiniz elbette. Beraberinde getirdiği bir çok yükümlülüğü yerine getirdiniz. Bir yere aracınızla gittiniz ise özellikle büyük bir şehirde park yeri aradınız sıkıştınız canınız sıkıldı falan. Bir de bunların üstüne artık gözünüze o kadar da rahat gelmemeye başladığında elbet tekrar satıp yenisini alabilirsiniz ama maliyetteki kaybı bir de zaman olarak kaybettirdikleri. İşte tüm bu sebepler ile de araç kiralama her zaman size en uygun seçenek olarak durmaktadır. İstediğiniz modeli istediğiniz zaman kullanabilir. Canınız istediğinde daha rahatıyla daha yenisiyle değiştirebilir ve devam edebilirsiniz. Emin olun kulağa geldiği hoş bir seçenekler bütünlülüğü sunuyor size tek yapmanız gereken kiralamak.

Bulunduğunuz bölgeye uçakla geldiyseniz ise Antalya Havalimanı Rent A Car seçeneklerini gözden geçirmelisiniz. Taksi beklemek ya da otobüs kovalamaktan çok daha verimli bir şekilde geliş amacınıza hizmet edeceğine kuşkunuz olmasın. 

Devamını oku

ANTALYA ARAÇ KİRALAMA

Otomotiv sektörü neredeyse yıl içerisinde defalarca kez daha kaliteli üretimlere imza atarken, değişik marka ve özel sunumların bu konuda yeni araştırmalar ve çalışmaları olanak tanıdığı görülmüştür. Araç kiralama konusunda da bu yöntemlerin daha modern ve kaliteli araçları sunduğu bilinirken, Antalya araç kiralama hizmeti hem turizm açısından hem de insanların her türlü ihtiyacını karşılama açısından, bu gelişimin öncüsü yaklaşımı sergilemiştir.

Hiç şüphe yok ki kaliteli bir tatil için modern konforlu ve lüks bir aracın etkisinin çok fazla olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Antalya araç kiralama hizmetleri tatiliniz boyunca sizin keşif gezileri ve eğlence dolu maceralar yaşamanız konusunda da her zaman yardıma hazır olacaktır. Konaklama anlamında giderek gelişen turizm tesislerinin, insanlara sunum yönünden oldukça zengin alternatifler getirdiği bilinirken, araç konusunda da özellikle son dönem içerisinde yardımcı sektörlerin başarılı bir çalışma yürüttüğünü söyleyebiliriz. Bu çalışmalar içerisinde Rent a car sektörünün gelişimi oldukça önemli bir yer tutarken, özellikle güneyin incisi olan Antalya’da bu çalışmalar daha da fazla anlam kazanmıştır.

Antalya araç kiralama hizmeti donanımlı modern kaliteli araçların uygun şartlardaki sunumlarını da ön plana taşırken, bundan yarar sağlayan insanların elbette ki kaliteli bir tatili yelken açma konusunda avantajlı konuma geldiklerini söyleyebiliriz. Kendinizi ve yanınızdakilere düşünüyorsanız rahat bir tatil için tatil boyunca size hizmet edecek aracın yanınızda olması, sizi daha avantajlı bir konuma taşıyacaktır.

 

Devamını oku

ANTALYA HAVA LİMANI RENT A CAR


 

 

 

 

 

 

Araç kullanma alışkanlığı olanlar ve ulaşım noktasında araçlarına güvenen insanlar, özellikle turizm ve tatil bölgelerinde kendi araçlarını götüremeyecekleri için, orada benzer hizmetlerden faydalanabilirler. Araç kiralama hizmetlerinin sizin için hazırlamış olduğu Antalya Havalimanı Rent a car, Antalya ayak bastığınız andan itibaren kaliteli ve modern bir hizmeti temsil ederken, bu sayede siz ve sevdiklerinizin ulaşım noktasında sıkıntı çekmeden bu hizmetten yararlanması mümkün olacaktır.

       Hava yolculuğu en güvenilir yöntemlerden biri olmakla birlikte, Antalya havalimanında bir sürprizle karşılaşmamak ve sıkıntı yaşamamak istiyorsanız, Antalya Havalimanı Rent a car sizin için önemli bir çıkar yol olacaktır. Firmaların kaliteli araçlarını uygun fiyat koşullarıyla hizmetinize sunması tatiliniz boyunca faydalanacağınız üst düzey hizmeti temsil ederken, kaliteli araçların her an için elinizin altında olması, Antalya tatilinizin de daha geniş manada ve eğlenceli geçmesine katkı sağlayacaktır. Gezilesi görülesi çok yeri olan ve bunu da ancak tedarik ettiğiniz bir araçla mümkün olacak şekilde imkân sağlayan yeni sektörel gelişimler, Antalya Havalimanı Rent a car hizmetinden başlayıp, tatilinizin sonuna kadar sizi taşıyacak bir sistemi gösterecektir. Her an için kaliteli araçlarıyla yardımınıza olan bir anlayış, modern, konforlu ve güvenli bir hizmetinde temsilcisi olurken, turizmin kalbi olan bir bölgede, araç ihtiyacınızı yerinde ve zamanında karşılamak kaliteli tatil geçirmeniz noktasında yardımcınız olacaktır.

     Günün herhangi bir saatinde Antalya ulaşımınız da Antalya Havalimanı Rent a car hizmeti eğer sizi bekliyorsa, güvenliğiniz, rahatlığınız, konforunuz ve huzurunuz yerinde olacaktır. Güvendiğiniz şekilde kaliteli bir aracın yine kendinizin belirlediği imkânlarla birlikte sizi bekliyor olması, Antalya tatilinizin çok güzel başlamasını ve devam etmesini sağlayacaktır. Yine tatilinizin bitişinde Antalya Havalimanı Rent a car hizmetinin tekrar aynı noktada teslim edeceği imkânı tanıması, ulaşım noktasında hiçbir sıkıntı yaşamadan mükemmel bir Antalya tatili geçirmenize yardımcı olacaktır. Sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir sektör olarak dikkat çeken otomotiv, gelişmiş modern ve bakımlı araçları piyasaya kazandırmaya devam etmektedir. Siz de yine araç kiralama hizmetleri ile birlikte bu gelişmiş teknolojik hizmetleri en uygun şartlarda alabilir, tatilinizi uygun koşullarda yön verebilirsiniz.

 http ://www.yucerentacar.net/tr

 

Devamını oku

MOLLA DELİĞİ MAĞARASI

Kemer'in doğal mağaralarından biridir Molla Deliği Mağarası. Tahtalı'nın doğusunda bulunur ve yıl içerisinde turistler tarafından sıkça ziyaret edilir.

Kuzdere ve Beycik'den yapacağınız 4 saatlik yürüyüşle Molla Deliği Mağarası'na ulaşabilirsiniz. Turistlerin hiç biri mağanın sonuna ulaşamamıştır. Mağaranın sonunda bir gölet olduğu söyleniyor. Denilenler doğru mudur bilinmez ama sizler için etkileyici bir yolculuk olacağına eminiz.

Devamını oku