Online Araç Kiralama İşlemleri ile Dakikalar İçerisinde Aracınız Kapınızın Önüne Gelsin

Bilgisayarınız üzerinden gerçekleştirmiş olduğunuz birkaç işlem ile araba kiralama fikri kulağa nasıl geliyor? Elitcar Rental ile bu fikir artık gerçeğe dönüşmüş durumda. Dilediğiniz zaman diliminde ve işlem verilebilen şehirler kapsamında Elitcar Rental güvencesi ile araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Atatürk havalimanı araç kiralama sistemi kapsamında hizmet verilen alanlardan bir tanesidir.

Toplamda 9 adet havalimanında aktif olarak araç kiralama hizmeti verebilen firma 2005 senesinden bu yana güvenilirliğini ispat etmiştir. Ortaya koymuş olduğu araç filosu kapsamında her kişinin bütçesine uyum sağlayabilecek bir otomobilin bulunacağının da garantisi verilmektedir.

Seçmiş olduğunuz aracın fiyat aralığı ne olursa olsun full kasko ile size teslim edilecektir. Bu kaskonun geçerli olması için aracın kira kontratının yapılmış olduğu kişi tarafından kullanılması gerekmektedir.

Geçerli olan kurallar ile alakalı olarak bir soru aklınıza takılırsa ya da online sistem ile alakalı anlamadığınız bir durum olursa bunu 7/24 hizmet veren müşteri temsilcisi ile görüşme imkanınız bulunmaktadır. Telefon aracılığı ile de müşteri hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz. Müşterilerin memnuniyetini sağlayabilmek adına 3 farklı telefon hattı üzerinden destek hizmeti verilmektedir. Bunlar; 0850 333 35 48, 0544 774 47 65, 444 43 15 şeklinde müşterilere bildirilmiştir. Web sitesinde bulunan iletişim linkine tıkladığınız zaman konu hakkında ek bilgiler de elde edebilirsiniz.

Pratik Web Sitesi Tasarımı ile Kiralama İşlemi Gerçekleştirin

Atatürk havalimanı araç kiralama işlemlerini online olarak tamamlayabileceğini bir sistem hazırlayan Elitcar Rental günün her saatinde dilediğiniz aracın ayağınıza kadar gelmesini mümkün kılmaktadır. Tüm bu işlemleri uygun fiyatlı bir sistem ile müşterilerine sunan Elitcar Rental oldukça geniş bir araç çeşitliliğini de filosu içerisinde bulundurmaktadır.

https://elitcarrental.com adresine erişim sağladığınız zaman 3 farklı dilde hizmet alma imkanını elde edeceksiniz; Türkçe, İngilizce ve Almanca. Yabancı dil desteği de olan bu sitede araçların görselini merak eden kişiler için araç tipini seçtiğiniz zaman otomobilin fotoğrafları da sisteme yüklemiş bulunmaktadır.

Onlarca Marka Arasından Dilediğinizi Seçin

Farklı araç markaları arasından dilediğinizi seçerek kiralama adımlarını tamamlayabilirsiniz. Bu süreç içerisinde hem aileler için hem de tek başınıza işlerinizi halledebilmek için farklı araç modelleri seçebilir ve kiralayabilirsiniz. Fiyat aralığı bakımından bir hafta gibi bir süreci kiralama yapmak için belirlerseniz elde edeceğiniz fiyat daha makul olacaktır.

Ayrıca kiralama yapmak için belirlenmiş olan minimum zaman aralığı da bir gün olarak belirlenmiştir. Aracınızı seçtikten sonra dilediğiniz alandan teslim alabilirsiniz. Ülkede toplam 9 adet havaalanından araç teslimatı yapılmaktadır. Atatürk havalimanı araç kiralama alanı da bunlardan bir tanesidir. Size telefon aracılığı ile ya da çıkış kapısından elinde bir tabela ile sizi bekleyen bir görevli aracılığı ile kiralamış olduğunuz araca erişebilirsiniz. 20den fazla otomobil markasını size sunan bu firmanın farklı kriterlerde ve fiyat aralıklarında olan birçok aracı bir araya getirmesi seçim yapmanızı ve bütçenize uygun araç bulmanızı da kolaylaştırmaktadır.