ANTALYA TRANSFER

 

Türkiye'nin en kalabalık şehirleri arasında 5. sırada yer alan Antalya, gün geçtikçe büyümekte olup özellikle yaz aylarında gelen turist sayısı ile nüfusunu ikiye katlamaktadır. Gerek turistik açıdan gerekse ticari ve tarım açısından hızlı bir şekilde gelişen Antalya bir tatil merkezi haline gelmiştir. Antalya'nın turizm, sanayi , tarım gibi bir çok alanda zengin olması Antalya'yı işsizlik sorununun  en az olduğu illerden biri haline  getirmiştir.                         

Her  gün yeni birer otel ve tesisler açılmakta ve gelişmekte olması Antalya ya yapılan tatillerin ve iş seyahatlerinin artmasına neden olmaktadır. Merhaba Transfer ile hizmette bir ilk ve farklılık yaratarak en güvenilir şekilde konforu elden bırakmaksızın son model araçlarıyla istediğiniz an hiç bekleme yapmadan Havaalanından gitmek, görmek veya gezmek istediğiniz yerlere yolculuğunuzun en kısa sürede yapmak için tercih edeceğiniz ulaşımın en rahatını seçmiş olursunuz. Gitmek istediğiniz her ilçeye, belde ve köylere Merhaba Transfer yardımı alarak ulaşımınızın en kaliteli ve en konforlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. İsterseniz kalabalık sayıda, isterseniz tek kişilik olun yine aynı hizmetten yararlanıp gideceğiniz yerlere istediğiniz noktadan gidiş dönüş hizmeti alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken  firmamız ile iletişime geçip randevu almaktır. Antalya transferin ücreti gideceğiniz yerin km uzunluğuna göre hesaplanmaktadır. Fiyat politikamız belli olup, Antalya transferin ucuz fiyat tarifesi sayesinde bir taksi veya toplu taşıma aracından daha ucuza ve daha konforlu bir şekilde ulaşım yaparak yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Olası arızalar için önceden önlem alıp araçların bakımını özenle yapan firmamız  sizi asla yarı yolda bırakmayacak ve siz havalimanından indiğiniz andan itibaren hizmetinizde olacaktır. Sizlerde size yol gösteren bir şoför eşliğinde güvenli ve son model araçlarla konforlu bir yolculuk için Antalya transfer ile iletişime geçip randevunuzu alarak yılın 12 ayı firmamızdan hizmet alıp  gönül rahatlığı ile yolculuk yapabilirsiniz.